Menu Sluiten

WZA houdt digitale kraammarkt van 22 t/m 28 maart

Het WZA (Wilhelmina Ziekenhuis Assen) houdt dit jaar voor het eerst een digitale kraammarkt. De organisatie wil jonge en aanstaande ouders ook in deze coronatijden iets leuks en informatiefs bieden. De ongeveer vijftig standhouders presenteren zich van 22 t/m 28 maart onder meer door filmpjes met workshops, lezingen en demonstraties. Naast diverse webshops met babyspulletjes zijn er winacties en prijsvragen. “De oude, vertrouwde kraammarkt ‒ maar dan online”, aldus de organisatie.

“We hebben al meer dan tien jaar een mooie traditie met onze kraammarkt”, zegt Ineke Bakker en Heleen Schuringa van het WZA. “Dat wilden we hoe dan ook in stand houden. In overleg met de standhouders zijn we op dit idee gekomen.” Op de webpagina www.wza.nl/digitale-kraammarkt presenteert elke standhouder zich met een foto. Als de bezoekers op de foto klikken zien ze wat er achter te beleven is. Dat zal bijvoorbeeld een filmpje, workshop, demonstratie of lezing zijn, een webpagina met een leuke aanbieding of een webshop. “Het is voor ons ook nog een verrassing waar de standhouders mee komen!,” lachen ze. “Maar we hebben hen opgeroepen om zich van hun creatiefste kant te laten zien. We hopen de bezoekers veel online ervaringen en kleine belevenissen te bieden.”

Foto © Aangeleverde foto

Op de digitale kraammarkt zijn onder meer aanwezig: kinderopvang- en kraamorganisaties, (borst-)voedingsdeskundigen, babyfotografen en aanbieders van geboortekaartjes, babymassage, zwangerschapsgym. Daarnaast zullen er virtuele stands zijn met diverse producten voor zwangeren, jonge ouders en baby’s, maar ook met kraamcadeautjes, knuffels en babykleertjes. Ook het gloednieuwe Ouder en Kind-centrum van het WZA presenteert zich.

Meedoen? Bezoek van maandag 22 maart t/m zondag 28 maart de digitale kraammarkt via deze link: www.wza.nl/digitale-kraammarkt.