Menu Sluiten

Vertelcafé Assen in Podium Zuidhaege

Het Vertelcafe gaat weer van start, op zondagmiddag 19 september met het programma Overal en Thuis; een zondagmiddagvoorstelling met verhalen en muziek.

Foto © Archief

Met verhalen die je overal heenbrengen. Die vermaak en gezelligheid bieden, spanning en humor, maar die ook de weg wijzen naar waar het echt om gaat in het leven. Gastverteller is Marieke Voormolen uit Eelde.

De djembe-groep van Remi Love, de Asser Percussie Groep, geeft de middag een flinke boost. Remi geeft al jaren in Assen en omstreken percussielessen en -performances. De djembé stamt uit een rijke Afrikaanse traditie en de meeste ritmes hebben een betekenis.
De djembe’s begeleiden ook Yvonne de Witte met haar indianenfluiten en andere instrumenten. De muziek zorgt voor een oergevoel.

Iedere maand biedt het Vertelcafe een gevarieerd programma met verhalen en muziek. En met steeds andere gastvertellers. Verhalen kunnen je raken, amuseren en inspireren en weten mensen te verbinden. Wil je zelf een keer komen vertellen? Meld je dan even aan.

De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is heel welkom.

We beginnen om 14.30 uur

Wel graag vooraf reserveren, dat kan bij Jeanet Landman(verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), jestola@xs4all.nl of 06 13590459

Adres: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen www.verhalenhoed.nl, www.podiumzuidhaege.nl