Menu Sluiten

Veelzijdig artiest Eva van Manen in café De Amer

Zaterdagavond 25 september staat Eva van Manen (1989) op het podium van café De Amer te Amen. Een artiest, singer-songwriter en producer die zich met gemak tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze laat zich inspireren door hiphop, soul, indie en jazz en is niet wars van een beetje rap, elektronica of gitaarpop. Deze spannende mix van muzikale genres brengt Van Manen samen in een heel herkenbare, eigen stijl: vloeibaar, sensueel en gevoelig.

Foto © Aangeleverde foto

Albums

Op haar eerste album ‘Politiek & Liefde’ uit 2018 onderzoekt Eva van Manen waar die twee thema’s elkaar raken. In haar teksten is haar persoonlijke invalshoek het uitgangspunt: het gesprek dat ze voert met zichzelf en met haar omgeving. Dit najaar komt ze met een nieuw album ‘De Diepte In’. Ze werkte samen met verschillende pop- en jazzmuzikanten en borduurt voort op wat de ‘stromende sensitiviteit’ van haar persoonlijke stijl genoemd zou kunnen noemen. Haar onlangs uitgebrachte single ‘Wie Weet Nou Alles’ is daar een mooi voorproefje van.

Multitalent

Eva van Manen was vijf jaar lang als theatercomponist verbonden aan theatercollectief ‘De Hollanders’. Ze werkte samen met o.a. Spinvis en Huub van der Lubbe; en als producer richtte ze samen met Josephine Zwaan rosetta.beats op, een school voor vrouwelijke en genderneutrale producenten. Afgelopen juni publiceerde ze haar eerste gedichtenbundel ‘Hoe Zijn We Hier Gekomen?’.

Reserveren

Eva van Manen speelt en zingt zaterdag 25 september om 20.00 uur.

Reserveren kan via het formulier op de website www.cafedeamer.nl

Coronamaatregelen

Café De Amer houdt zich aan de geldende coronamaatregelen. Hoe daar bij De Amer vorm aan wordt gegeven is op de website te lezen.

Voor de agenda

Eva van Manen

Zaterdag 25 september 20:00 uur

Kaarten € 25, – inclusief twee consumpties

Cultureel Café De Amer, Amen 20 9446 PC Amen