Menu Sluiten

THE BEST Abba tribute komt naar Zeegse

Op zaterdag 20 november 2021 komt THE BEST Abba tribute band een optreden geven in Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen in Zeegse. Tijdens deze avond komen alle ABBA klassiekers voorbij en wordt het een echt meezingfestijn!

Foto © Aangeleverde foto

Ga terug in de tijd met THE BEST Abba tribute in Zeegse en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. THE BEST Abba tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze tribute band is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Deze avond kan bijgewoond worden door losse tickets of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting te bestellen via https://www.fletcherevents.nl/event/abba-tribute/abba-tribute-in-zeegse/ of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen op Schipborgerweg 8 in Zeegse. Meer informatie over de evenementen van Fletcher Events is te vinden op www.fletcherevents.nl.