Menu Sluiten

Samen fit de zomer in met Run for KiKa Summer Fun

Ga samen met familie, vrienden en collega’s de uitdaging aan van 20 t/m 30 juni tijdens Run for KiKa Summer Fun. Ren gezamenlijk of alleen in totaal 25 km in 10 dagen voor kinderen met kanker. Op dit moment geneest 25% van de kinderen niet: tijd om in actie te komen in de strijd tegen kinderkanker.

Run for KiKa Summer Fun is voor iedereen, jij bepaalt op welke manier en met wie je de 25 km rent. Loop bijvoorbeeld samen met je gezin in totaal 25 km of ren individueel op je eigen manier 25 km. Stippel je eigen routes uit, plan wanneer en met wie je gaat lopen en ren met de zon op je toet de zomer tegemoet. 

Foto © Aangeleverde foto

Jij maakt hét verschil

Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker met ruim 5%. Concreet betekent dit dat er jaarlijks meer dan 25 kinderen extra genezen. Dat zijn 25 kinderen die weer een toekomst hebben, 25 gezinnen die samen blijven en 25 klaslokalen waar geen lege stoel staat. 

De harde realiteit is echter dat op dit moment 25% van de kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Daarom is er nog steeds veel geld nodig voor onderzoek naar kinderkanker. Deelnemers aan Run for Kika Summer Fun helpen mee om die laatste 25% genezingskans te realiseren, zodat nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.

Summer Fun met KiKa

Organisator Rick de Haan: “Met Run for KiKa Summer Fun bieden wij een uitdaging voor iedereen om samen in beweging te komen én het verschil te maken voor kinderen met kanker.” De manier waarop en met wie je dat doet bepaal je helemaal zelf, maar houd je wel aan de actuele RIVM-richtlijnen. 

Deelname is gratis!

Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Summer Fun! Schrijf je nu gratis in via www.runforkika.nl en draag bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.