Menu Sluiten

Rapper Kurki, Koen Poelstra, wint Bridging the Gap

Bridging the Gap 2021 heeft een winnaar. Rapper Koen Poelstra uit Assen, artiestennaam Kurki, maakte met zijn track op een beat van Drizzamatic de meeste indruk op de jury. “Zijn flow is erg sterk en zijn productie erg klaar. Zijn delivery is spot on en zijn stemgebruik is onder controle. Daarnaast switcht hij in de tweede verse van flow en dat is heel tof!”, aldus het juryrapport van rapper Ness uit Zwolle, Robert Vredeveld van CTM Music en producer Jeroen Russchen uit Groningen.

Als winnaar mag Koen zijn song uitwerken in de studio met Sendeep Ramesar van hiphoplabel Boombox Media en een videoclip opnemen. Daarnaast is hij uitgenodigd voor een optreden op 5 mei in de Vrijheid Suite op het Bevrijdingsfestival in DNK in Assen.

Koen Poelstra Foto © Aangeleverde foto

Bridging the Gap is een initiatief van Stichting Kunst & Cultuur en Scala Centrum voor de Kunsten met het doel de urban muziek in Drenthe een impuls te geven. Ze daagden Drentse urban artiesten uit om een rap te maken op een van de beats die producers Drizzamatic, MaximuzZ en Christopher 404 speciaal voor dit project gemaakt hebben.