Menu Sluiten

Paasspeurtocht in ASSER binnenstad

Binnenstadsorganisatie Vaart in Assen organiseert van maandag 22 maart tot en met maandag 5 april een gratis paasspeurtocht voor gezinnen. De speurtocht gaat door de binnenstad langs 12 ondernemers die gericht zijn op kinderen, van kinderkleding tot speelgoed en van kinderboeken tot kindvriendelijke horecaplekken.

Paasstickers     Deze 12 ondernemers hebben een paassticker met afbeelding op het raam. Aan de hand van een speurtochtkaart en de hints op de paasstickers worden 12 letters verzameld die samen een zin vormen. Met de juiste oplossing kun je, op afspraak, een klein presentje afhalen bij de VVV Assen. Rosa Hendriks van Vaart in Assen over de actie: “Heb je rondom de Paasdagen zin om er even op uit te gaan, dan kun je samen deze leuke route lopen. Een gezellig uitje voor de kinderen en interessant voor de ouders. De speurtocht gaat namelijk langs 12 kinderhotspots, goed voor ouders om te weten dat we dit aanbod hebben in de binnenstad.”

De actie is een samenwerking van Vaart in Assen, Mercurius Centrum, De Triade en Warenhuis Vanderveen. De speurtochtkaart is via een click en collect te verkrijgen bij de VVV Assen of te downloaden op www.ditisassen.nl.