Menu Sluiten

OPEN DAG ASSER ROEICLUB 24 april

KANAALDIJK 31 LOON

Heb je interesse om het roeien eens uit te proberen? Kom dan naar de Open dag van de Asser Roeiclub op zaterdag 24 april a.s. Een ploegje ervaren roeiers staat van 10.00 tot 15.00 uur klaar om je op te vangen en je op de roeimachine en/of in een brede boot de eerste beginselen van het roeien bij te brengen. En als je het roeien wat vaker wilt proberen, kun je eerst aspirant-lid worden. Iedereen vanaf 10 jaar kan lid worden, mits je goed kunt zwemmen. Het oudste actieve lid is 84 jaar.

Foto © Aangeleverde foto

De Asser Roeiclub (ARC) is een gezellige roeivereniging , met prima water en een goede accommodatie. De uitgebreide vloot is dagelijks beschikbaar voor recreatief of prestatiegericht roeien, individueel of in groepsverband. Als het weer het toelaat, roeien we het hele jaar door!

Een voordeel is nu, dat het roeien in de buitenlucht plaatsvindt en geen contactsport is, wat betekent dat de kans op besmetting met het Coronavirus erg klein is . Toch houden ook wij ons aan de Coronaregels.

Daarom vragen we je, als je van plan bent om op 24 april te komen kijken, eerst een mailtje te sturen naar secretaris@asserroeiclub.nl waarin je aangeeft welk tijdstip je het beste schikt. Je krijgt dan antwoord met het tijdstip waarop je welkom bent.

Mocht je op deze datum niet kunnen, dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een andere dag. Stuur in dat geval een mailtje naar info@asserroeiclub.nl en er zijn leden aanwezig om je de weg te wijzen binnen de roeiclub.

Zie voor meer informatie www.asserroeiclub.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.