Menu Sluiten

Ook dit jaar is de 4 Mijl van Assen meer dan een stukje hardlopen. Line-up festival bekend

De 4 Mijl en het bijbehorende festival in Assen bestaan vijf jaar. Tijdens de jubileumeditie op zaterdag 17 september is daarom niet alleen een hardloopwedstrijd, maar ook een sportmarkt, festival met muziek en Formule 1-attracties in het Anne Frank Park. De artiesten die optreden tijdens het festival zijn vandaag bekendgemaakt. 

© 4 Mijl van Assen

Zo komt de 4 Mijl Huisband optreden. Deze groep start zodra de laatste hardloper binnen is. Daarna staat Want2wing uit Assen op het programma. Deze bigband met een soul en jazz sound betreedt de bühne met trompettisten, saxofonisten en drie vocalisten. Het festival sluit af met Touch of Toto, een tributeband die speelt met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO. 

Sport, cultuur en entertainment
Verder is er een sportmarkt, fair, kinderplein, kleedjesmarkt en Formule 1-plein, met elektrocarts voor kinderen en Formule 1-simulatoren voor volwassenen. Ook wordt de start van de Nationale Sportweek in Assen hier geopend. 

De festiviteiten beginnen om 12:00 uur en eindigen om 19:00 uur. De toegang is gratis. De hardloopwedstrijd begint om 14:00 uur.