Menu Sluiten

Ontmoetingstuin krijgt vorm bij De Componist

In samenwerking met Vaart Welzijn, Mijn Buurt Assen en de Componist wordt gewerkt aan een ontmoetingstuin die aansluit aan het terras van het wijkcentrum de Componist. 

Het doel van ontmoetingstuin is om mee te werken een onderlinge verbinding in de wijk Noorderpark. In de Componist is een tekening te zien hoe het zal gaan worden. Loop gerust eens binnen om te kijken wat het plan is.

Ontmoetingstuin Componist Foto © Ingrid Slomp

Het wordt een plek die van en door de bewoners in de wijk is. Zij worden steeds uitgenodigd om erbij betrokken te zijn. U/jij kunt meehelpen in de verschillende delen van de tuin en dan mag je ook van de oogst iets van meenemen.
De kruiden en het fruit worden o.a. gebruikt voor de kookworkshops die voor de bewoners in de wijk verzorgd gaan worden in de Componist.

Vele handen maken licht werk
Om deze tuin te ontwikkelen zijn er naast de parttime beroepskracht meer handen nodig. Wanneer u /jij het leuk vindt om mee te helpen neem dan contact op of kom eens kijken en overleg dan ook wat je eventueel zou kunnen doen.

Praktisch doneren
Voor het tuinieren is er ook tuingereedschap nodig. Heeft u thuis nog tuingereedschap wat u misschien niet meer gebruikt? U kunt dit aan ons doneren als u wilt. Wij hebben hier echt baat bij.

Uw hulp en donaties zijn zeer welkom!
Denkt u er over om op een of andere manier te helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met Peter Koekoek, beheerder van het wijkcentrum via 0592-408 050, beheer@wijkcentrumdecomponist.nl of loop even bij het wijkcentrum binnen voor een persoonlijk gesprek.