Menu Sluiten

Omroep Assen live op Preuvenement Assen

Het Preuvenement vindt dit jaar traditiegetrouw plaats tijdens het laatste weekend van augustus (26 – 27 augustus) Zoals altijd is de locatie in de Gouverneurstuin en op de Brink in Assen. Dit jaar wordt het festival uitgebreid met podiumkunsten en culturele activiteiten in de Jozefkerk. Omroep Assen doet live verslag op zondag 27 augustus!

© Site van Preuvenement Assen

Het festival is de opening van het culturele en culinaire seizoen van onze stad. Verspreid over het hele terrein staan eettentjes waar de horeca-ondernemers hun lekkerste hapjes en drankjes serveren. Het aanbod is divers: van de gehaktballen Expres tot culinaire hoogstandjes. Je vindt er onder andere Brownies & downieS, LIFF, Zusjes de Boer en IJs van Tony.

Naast eten is er ook een rijk gevarieerd programma aan artiesten die optreden op de drie verschillende podia: het DNK Koepelpodium, het Vijverpodium en het podium op de Brink. Hier kun je onder andere luisteren naar Spinvis, Orange Skyline en Blackbird.

Op zondag 27 augustus uur doet Omroep Assen live verslag van het Preuvenement. We zullen interviews hebben met artiesten als Maurice van Hoek en Elszi.

De uitzending is live te beluisteren vanaf 13:00 tot 18:00 op onze radiozender of via de livestream op onze website.