Menu Sluiten

Nieuwe programmering Omroep Assen

Vanaf maandag 4 oktober veranderd de programmering van Omroep Assen. Asserlei wordt uitgezonden tussen 16:00 en 18:00 uur, daarna volgt een varia aan muziek en culturele programma’s.

Foto © Gerrit Mennink

“Met veel enthousiasme is er gewerkt aan het weer gezond maken van de omroep. Hierbij hoort ook een nieuw zendschema”, vertelt voorzitter Ger de Vos.

Na de uitzending van Asserlei, vanaf 18:00 uur, worden er verschillende muziek programma’s uitgezonden met bijvoorbeeld Nedersaksische muziek of de wereld van jazz en blues.

De invulling voor elke doordeweekse avond is nog niet helemaal rond, maar hier wordt hard aan gewerkt. “We hebben altijd de deur openstaan voor nieuwe medewerkers, die ons willen helpen om van Omroep Assen een nog betere omroep te maken. Daarbij zijn nieuwe ideeën van harte welkom.”

Dus wie graag wil leren presenteren, interesse en/of kennis heeft van studiotechniek, artikelen wil schrijven voor de kabelkrant of website: neem dan contact op met Ger de Vos, e-mail: radioassen@gmail.com, telefoon: 06-54953076.