Menu Sluiten

Kerstconcert “Deck The Hall” door het Drents Kamerkoor

Het Drents Kamerkoor verzorgt op zaterdag 18 december een concert in de Adventskerk in Assen. Het traditionele concert in Diever daarentegen komt te vervallen. Het koor kan gelukkig haar jaarlijkse Kerstconcerten met de nodige aanpassingen aan de huidige corona-maatregelen door laten gaan. Vanaf de zomer kon het koor de wekelijkse repetities hervatten en werd er hard en met plezier gewerkt aan uitvoeringen met Kerst. 

Foto © Aangeleverde foto

Op het programma staan onder meer het Sancta Maria van Mozart en delen uit het Oratotio de Noël van Saint-Saens. Bezoekers komen helemaal in kerststemming met Lo How A Rose Is Blooming, O Come, O Come Immanuel en Mary’s Lullaby. Ook zingt het koor enkele minder bekende werken met begeleiding van piano en viool.

Het Drents Kamerkoor wordt dit jaar begeleid door Jan de Roos (piano) en Inge Muntendam (viool). De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Dick Dijk.

De data van de concerten staan hieronder: 

Zondag 12 dec. 2021 om 15.00 uur in de Bonifatius Kerk in Vries

Dit concert wordt georganiseerd door de St. Kerkconcerten Vries en is inmiddels uitverkocht!

www.kerkconcertenvries.nl

Zaterdag 18 dec. 2021 om 15.00 uur in de Adventskerk te Assen

Voor dit concert wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage na afloop.

Toegang alleen mogelijk met reservering via de website van Drents Kamerkoor.

www.drentskamerkoor.nl

Voor beide concerten is een corona-toegangsbewijs (QR-code) verplicht en wordt de 1,5 meter regel gehanteerd. U dient een mondkapje te dragen. Dit kunt u afdoen als u op uw plaats zit. Het concert duurt ongeveer een uur. Er is geen pauze. We adviseren u in verband met mogelijk veranderende omstandigheden om tot aan de concerten de website in de gaten te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.