Kaartverkoop 41e editie Internationaal Filmfestival Assen gestart

De kaartverkoop voor de 41e editie van Internationaal Filmfestival Assen (IFA) is gestart! Het festival vindt plaats op 5, 6 en 7 maart en is dit jaar geheel online te volgen. IFA introduceert naast een uitgebreid programma ook een digitale foyer, waar je met een virtuele avatar door de foyer van DNK kan lopen.

IFA-voorzitter Wieke Paulusma: “Ik ben heel trots op het IFA team! Er staat naast een fantastische online editie met super mooie films en docu’s ook nog eens een digitale foyer klaar waar je gezellig met elkaar kunt napraten, terwijl je thuis op de bank geniet van een bezorgd IFA festivalpakket of een 3-gangen filmmenu. Echt een primeur!”

Foto © Aangeleverde foto

Digitale Foyer en IFA Online
Speciaal voor deze online editie introduceren we een digitale foyer. Met een zelfgekozen avatar wandel je virtueel door de foyer van DNK, waar je met andere bezoekers chat, het programma bekijkt, jouw Drentse Schatten festivalpakketten of je 3-gangen filmmenu bestelt en nog veel meer. De digitale foyer is een paar dagen voor het festival al te bezoeken via onze website.
Meer over de digitale foyer is te vinden zijn op de IFA Online pagina op onze website, waar alle praktische informatie te vinden is over deze online editie.

Films on demand en livestreams
Bijna het hele programma van IFA 2021 is on demand te zien. Hierbij start je de films precies op het moment dat het jou het beste uitkomt.
Naast films on demand zijn er ook programmaonderdelen via livestreams (getimede vertoningen) te zien. Tijdens een livestream is het mogelijk om mee te praten en vragen te stellen in de digitale chat.

Kaartverkoop
Kaarten kopen kan per film en/of programma-onderdeel. Bij sommige programmaonderdelen kun je kiezen tussen twee opties: een kaartje voor alleen de film kopen of een kaartje voor een film + live verdieping (zoals een interview, Q&A of een panelgesprek). Voor de DocuDonna-selectie, KersVers-selectie en Noordsterren-selectie hoef je per selectie maar één ticket te kopen. Je koopt dus één kaartje voor een selectie, niet per film. Voor de tijden van de livestreams neem je een kijkje bij het programma op de website.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.