Menu Sluiten

Gratis livemuziek tijdens de Nazomer Kermis Assen

De Nazomer Kermis Assen vindt plaats van 2 t/m 11 september dagelijks geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de kermis tot 24.00 uur geopend. Op de laatste dag, zondag 11 september, sluit de kermis om 22.00 uur. 

Foto © Nazomer Kermis Assen

Op zondag 4 september kunnen kinderen zich van 14.00 tot 17.00 uur laten schminken. Op woensdag 7 september kunnen kinderen van 14.00 tot 17.00 uur een glittertattoo halen. Vrijdag 9 september start om 16.30 uur de ‘Gezelligste vrijmibo van Drenthe’. Kevin Paré zingt de bekendste kermis- en vrijmibo-hits. Tijdens het optreden kunnen bezoekers met een bingokaart in de hand, meedoen met de liedjes-bingo en leuke prijzen winnen. Alle bovengenoemde activiteiten zijn gratis toegankelijk. 

Voor Altijd Events organiseert dit jaar voor de derde keer de Nazomer Kermis Assen. Het initiatief voor de Nazomer Kermis Assen is tijdens de pandemie geboren.

Sander ten Bosch vertelt: ‘Tijdens de pandemie wilden wij niet stil blijven zitten en vooral kijken naar de evenementen die wél mogelijk waren. Zo is het idee ontstaan voor de Nazomer Kermis Assen. En dat bleek een schot in de roos!’

De afgelopen twee jaar was de kermis aan strenge coronaregels gebonden. Dit jaar niet en dat was voor Voor Altijd Events de aanleiding om extra activiteiten te organiseren.

Tamara Boor stelt: ‘De kermis is dit jaar geen afgesloten terrein. Het is vrij toegankelijk en we mogen veel meer publiek op het kermisterrein toelaten. Dit maakt het mogelijk om extra activiteiten te organiseren.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.