Menu Sluiten

Gluren bij de Buren Assen verplaatst naar 3 juli

Wegens de aanhoudende maatregelen omtrent corona kan Gluren bij de Buren op 13 februari in Assen niet doorgaan. Het is voor de organisatie op dit moment te onzeker of er tegen die tijd een veilige en leuke versie van het festival neergezet kan worden. Daarom ziet de organisatie zich genoodzaakt nu de knoop door te hakken en Gluren bij de Buren te verplaatsen naar 3 juli.
Foto © Pixabay
Projectleider Dirkjan van Oord: “We willen graag dat alle deelnemers genoeg tijd hebben om zich voor te kunnen bereiden en hosts, acts en bezoekers veilig kunnen laten meedoen.” 
De datum van 3 juli is niet zomaar gekozen. Van Oord: “Dan staat Struinen in de Tuinen gepland, het zomerse zusje van Gluren bij de Buren.” De organisatie zal de twee festivals samenvoegen zodat er één grote Gluurdag komt in alle deelnemende Gluur- en Struinsteden. Deelnemers die zich al voor Gluren bij de Buren hadden aangemeld, kunnen op 3 juli meedoen en mogen zelf kiezen of ze meedoen met hun huiskamer of (indien aanwezig) tuin. Enthousiaste acts en hosts kunnen zich blijven aanmelden tot en met 22 mei 2022. 
Meer informatie is te vinden op www.glurenbijdeburen.nl