Menu Sluiten

Gespreksgroep voor kinderen met een bijzondere broer(s) of zus(sen)

Een broer of zus die zich soms wat anders gedraagt dan (veel) andere kinderen. Dat kan best wel eens lastig zijn. Voor kinderen van 7 – 12 jaar die een broer of zus (brus) hebben met een chronische ziekte, beperking of psychische stoornis, organiseert MEE Drenthe een gespreksgroep (Brussengroep) in Assen. Er zijn zes gratis bijeenkomsten en we starten op 19 mei.

Foto © Pixabay

Samen ervaringen uitwisselen

In de Brussengroep wisselen de kinderen ervaringen uit en krijgen ze informatie over wat er met hun broer of zus aan de hand is. Ook krijgen ze steun en leren ze hoe ze kunnen omgaan met hun bijzondere broer of zus.

Waar en Wanneer

Deze gespreksgroep bestaat uit 6 bijeenkomsten op de woensdagmiddag, van 15.00 – 16.30 uur.  We starten op woensdag 19 mei. De andere data zijn 26 mei en 2, 9, 16 en 23 juni. De bijeenkomsten zijn bij MEE Drenthe, aan de Lauwers 10 in Assen.

In die ruimte kunnen we volgens de coronaregels werken.

Informatie of aanmelden

Voor aanmelden of informatie kun je contact opnemen met Wilma v.d. Heide van MEE Drenthe via w.vanderheide@meedrenthe.nl of telefonisch via 06-46276689. De bijeenkomsten starten bij voldoende aanmeldingen.

De gespreksgroep wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Assen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.