Menu Sluiten

Garage TDI organiseert audities

Jongeren gezocht voor het spelersensemble en het Theater-Tussenjaar van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis

Garage TDI zoekt jongeren uit Noord-oost Nederland tot 19 jaar voor het spelersensemble en het Theater-Tussenjaar van Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis. Op zaterdag 22 mei organiseert Garage TDI audities voor het spelersensemble Het Ensemble en op zondag 20 juni vindt de auditie plaats voor het Theater-Tussenjaar.
Uiteraard houdt Garage TDI rekening met de corona-maatregelen die op dat moment gelden.

Brandstof TDI Vooropleiding Theater & Productiehuis is het talent-ontwikkeling programma van Garage TDI. Jongeren leren hun theatertalent ontdekken en bereiden zich voor op de diverse hbo- theateropleidingen in Nederland. Ieder jaar maken ze verschillende voorstellingen die spelen op festivals, in zalen en op bijzondere locaties.

Foto © Lucas Kemper 

Audities spelerensemble
Het Ensemble van Brandstof TDI maakt voorstellingen, experimenteert met theatervormen en krijgt diverse lessen gericht op teksttoneel, improvisatie, performen, camera acteren, beweging en stemtraining. De auditie voor Het Ensemble vindt plaats op zaterdag 22 mei. Jongeren tot 19 jaar kunnen auditie doen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers meer informatie over de auditie en de opdrachten die ze moeten voorbereiden. De auditie-dag bestaat uit een motivatiegesprek en een speldag. Deelname aan de auditie kost € 10,- per persoon. Aanmelden voor de auditie voor Het Ensemble kan tot 18 mei via het aanmeldformulier op de website.

Audities Theater-Tussenjaar
Het Theater-Tussenjaar is een intensief programma waarbij de deelnemers drie dagen per week verschillende lessen krijgen. Ze experimenteren met theatervormen en maken en spelen diverse voorstellingen. De lessen starten vanaf september. De auditie voor het Theater-Tussenjaar vindt plaats op zondag 20 juni. Meer informatie hierover ontvangen de deelnemers per mail na de aanmelding. De auditie-dag zelf bestaat uit een motivatiegesprek en een spelauditie. Deelname aan de auditie voor het Theater-Tussenjaar is gratis. Aanmelden kan tot 13 juni via het aanmeldformulier op de website.

Over Garage TDI
Drents JeugdTheater Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Garage TDI maakt professionele voorstellingen voor jeugd en familie. Deze voorstellingen spelen nationaal en internationaal. Er is een vooropleiding voor jong talent (Brandstof TDI), zes jeugdtheaterscholen en jaarlijks organiseert Garage TDI het jeugdtheaterfestival Art of Wonder. Daarnaast organiseert Garage TDI theater en dans educatie op school. Garage TDI ontvangt voor Brandstof TDI de meerjarige rijksbijdrage van het Fonds voor CultuurParticipatie, de provincie Drenthe en de gemeente Assen. Kijk op www.garagetdi.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.