Menu Sluiten

Één jaar 1,5 Meter Sessies Bij nijend24

Op 2e paasdag 2020 begonnen wij: Erik Meijerink, Ingrid Knol, Jan Kemker en Raph Bode van Nijend24 in Anderen met het verzorgen van livestreams. Door de lockdown was alles stilgelegd. De artiesten waren in één klap hun inkomsten kwijt. Wij probeerden ze te ondersteunen door het organiseren van kwalitatief hoogwaardige livestreams.
En bijna iedereen die we benaderden deed vol enthousiasme mee. We vragen een kleine donatie waarvan 100% naar de artiest gaat. 

Nu precies een jaar later, hadden we niet verwacht nog steeds 1,5 Meter Sessies te verzorgen. Met een kleine onderbreking deze zomer toen we weer ‘echte’ concerten mochten organiseren met 30 bezoekers. 

Foto © Aangeleverde foto

Komende dinsdag 6 april verzorgt de Groningse band Vanderlinde hun 1,5 Meter Sessie.  Op 13 april komt Philip Kroonenberg, 20 april Blackbird en op 27 april zenden we een compilatie uit. En dan stoppen we er voorlopig mee. 

Om te kijken in de beste kwaliteit ga je naar het YouTube kanaal van Nijend24. 

6 april Vanderlinde

Het nieuwe album ‘Entering the Circus’ van de Groningse rockband Vanderlinde is opgenomen in België en gemixt in Ecuador.  Sinds 2005 hebben voorman Arjan van der Linde en zijn band aan een indrukwekkende rij albums gewerkt. Aanvankelijk vooral met hardrock, maar geleidelijk beweegt Vanderlinde richting americana en country.

Laaiende recensies
Met de single ‘Watch your game’ staat Vanderlinde in de hitlijst van RTV Noord. Nog groter is het succes in Duitsland. Net als bij hun voorgaande albums krijgen de Groningers ook bij hun nieuwste plaat laaiende recensies van onze oosterburen.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie die wordt uitgezonden op de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur.
We vragen aan de kijkers een kleine vrijwillige donatie. 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos.

De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.