Menu Sluiten

DSG – LIVE VANUIT DE MUZIEKSTUDIO EN CAFÉ HET RODE HERT

De afgelopen DSG- tentoonstelling “Rondom het werk van Francien Krieg” in onze galerie werd bijna direct gesloten door de lockdown. Een reden voor mij om via een Instagram-interview met Francien Krieg toch aandacht te besteden aan al het werk dat zowel kunstenaars als vrijwilligers aan deze tentoonstelling hadden besteed.

Om dit idee te verbeteren heb ik contact gezocht met Hans Wijnbergen, eigenaar van de Geluidsstudio en muziekcafé Het Rode Hert.
Het resulteerde in DSG-live.

Foto © Aangeleverde foto

Vrijdag 2 april was de Try-out met Annemarie de Groot.

Tijdens het interview met Annemarie, waren haar schilderijen aanwezig, dat gaf de mogelijkheid om de kunstwerken uitgebreid te bekijken en te bespreken. Daarnaast had ik met Hans Wijnbergen een draaiboek gemaakt, zodat per besproken onderwerp tegelijkertijd werk van Annemarie te zien was.

Het plan is om regelmatig een lid van het DSG te interviewen. Deze interviews zijn daarna op de DSG- website terug te vinden. Geïnteresseerden kunnen op de DSG-website via een 15 minuten durend YouTube-interview een beeld krijgen van de desbetreffende DSG- kunstenaar.

Via onderstaande link is het interview met Annemarie te zien

https://youtu.be/5mLRLJLMo7c

Aanstaande vrijdag tussen 19.00 uur en 19.15 uur, interview ik het DSG-lid Gineke Zikken in studio het Rode Hert in Roderwolde.

Bij deze de YouTube- link:

https://youtu.be/VqfFWIvGeH4