Menu Sluiten

Drentse jeugdtheaterschool Dynamo TDI start het theaterseizoen met open dag in Assen

Vanaf eind oktober gaan de lessen van Dynamo TDI, de jeugdtheaterschool van Garage TDI, weer van start. In onder meer Assen organiseert Dynamo TDI theaterlessen voor kinderen en jongeren. Kinderen kunnen zich aanmelden voor een proefles of een kijkje nemen tijdens de open dag op zaterdag 9 oktober in Assen.

Foto© Eigen archief

De theaterlessen worden gegeven door professionele theaterdocenten. Naast de wekelijkse lessen worden er jaarlijks diverse extra theateractiviteiten, zoals een Mysterie-theaterdag, het Young XPeriment festival, de TDI-Theaterbende en diverse andere activiteiten georganiseerd.

Open dag
Bij Garage TDI in Assen organiseert de jeugdtheaterschool op zaterdag 9 oktober van 13.00 tot 16.15 uur een open dag. Tijdens deze middag kunnen kinderen kennis maken met de docenten en theater en erachter komen of theater echt iets voor ze is. De middag sluiten we af met een presentatie voor ouders, broertjes en zusjes.

Over Garage TDI
Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater in Assen, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is. Het is een plek waar geëxperimenteerd, gecreëerd, ontwikkeld en getoond wordt. Dit doet Garage TDI door het maken van jeugdtheatervoorstellingen voor scholen en podia, het organiseren van het jaarlijkse jeugdtheaterfestival Art of Wonder in Assen, kunsteducatie op het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, de theatervooropleiding Brandstof TDI en de eigen jeugdtheaterschool Dynamo TDI.

Aanmelden voor de lessenreeks of een gratis proefles kan via: www.jtsdynamo.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.