Menu Sluiten

CAMPIS maakt wandelgids langs kunst en cultuur in Assen

Kunstpodium CAMPIS start met een serie bijzondere wandel- en fietsroutes om Assenaren en bezoekers van de stad kennis te laten maken met de kunst op straat. De eerste wandelroute, Assen anders bekeken, brengt je door de Asser binnenstad en Oud-Zuid. Een bijna honderd pagina’s tellend boekje beschrijft de wandeling en laat zien wat er onderweg allemaal aan moois te zien is. Assen anders bekeken is voor € 4,50 te koop bij Kunstpodium CAMPIS (Kerkstraat 31), de VVV en in de boekhandel in Assen.

Foto © Aangeleverde foto

Assen anders bekeken beschrijft een wandeling van zes kilometer langs zo’n veertig opvallende punten. Het gaat niet alleen om beelden en andere kunst, maar ook om bezienswaardigheden als bijzondere architectuur en opvallende details.

Tijdens de CAMPIS-route zie je dingen waar je anders ongetwijfeld aan voorbij zou lopen. Deze wandeling is daarom volgens de makers beslist ook interessant voor Assenaren die denken hun stad helemaal te kennen.

Kunstpodium CAMPIS is van plan om na dit eerste deel nog meer routes te maken om ook elders in de stad anders tegen Assen aan te kijken.