Menu Sluiten

Nieuwe expositie ‘zonder titel’ bij Campis in Assen

In het Campis, podium voor hedendaagse kunst in Assen, is dit seizoen een nieuwe expositie te bezichtigen. Het werk met de titel ”Zonder Titel” is een project waarbij 25 kunstenaars zijn aangesloten die betrekkingen hebben tot Assen en omgeving. Toch hebben weinig van de kunstwerken écht iets te maken met Assen. Daarbij verschilt de variatie in beeldende kunst, installaties en schilderijen.

Campis wil met de tentoonstelling een representatieve afspiegeling weergeven van wat er op dit moment in de regio op het gebied van hedendaagse kunst gebeurt. Fotografen, schilderaars en samenstellers. Alles wat in de hallen van expositie ”Zonder Titel” staat is totaal origineel. Een eigen handelsmerk. Wederom hebben ze ook een eigen betekenis, waarvan dat per kunstwerk kan verschillen.

Foto © Omroep Assen / Quentin Sibbald

”Zonder Titel”

De naam ”Zonder Titel”  is afgeleid van het feit dat kunstwerken geen titel hoeven te hebben om een betekenis over te laten brengen. Hoewel het je als bezoeker kan helpen om te ondervinden waar het over gaat, laat dit jouw interpretatie over aan jezelf.

Wederom zijn de kunstwerken naast te bezichtigen ook te koop. Door middel van een kaart met prijsklassen, de kunstenaren hun naam en/of een eigen toegevoegde benaming van het werk. Van een aantal is één exemplaar beschikbaar, maar van een paar zou je ook meerdere of singuliere kunnen kopen. Wanneer je een kunstwerk hebt gekocht, is het nog niet in jouw beschikking. Je krijgt eerst een polaroid vorm van een foto als ”aandeel”, en kan hem dan na 6 januari ophalen. Dit is omdat de expositie dan eindigt.

Foto © Omroep Assen / Quentin Sibbald

Info

De expositie is begonnen op twintig november en eindigt op 6 januari. De hal bevindt zich op de Kerkstraat 31 in Assen. Entree is gratis.