Menu Sluiten

Brandstichting en vernielingen bij Cruijf Court in Vries

Het Cruijf Court bij Visio De Brink in Vries is afgelopen nacht gesloopt door vandalen. Er is brand gesticht en van alles gesloopt. Wijkagent Ellen trekt aan de bel: “Kom je ook op de afterparty? Gezellig samen schoonmaken en de schade regelen.”
Foto © Wijkagent Ellen

 

Visio De Brink in Vries is een woon-, logeer- en dagbestedingslocatie voor mensen met een visuele en verstandelijke of andere beperking. Een paar jaar geleden is hier een aangepast Cruyff Court gekomen voor cliënten, maar ook anderen zijn welkom om hier te komen voetballen.

Brandstichting en vernielingen

De afgelopen jaren zijn er volgens de wijkagent veel klachten over het in de late uren rondrijden met lawaaiige scooters en het achterlaten van rommel. “Met als dieptepunt vandaag brandstichting en vernielingen .”

“Dit is niet alleen vervelend. Het kost geld en het allerbelangrijkste: cliënten raken hierdoor van slag.” Ze roept daarom op om rekening met elkaar te houden: “Heb respect voor de cliënten en spullen van een ander. Dan blijf je welkom.” Voor degenen die het zo gezellig hebben gehad bij het Cruijf Court heeft wijkagent Ellen een duidelijke boodschap: “Kom je ook op de afterparty? Gezellig samen schoonmaken… en regel dan meteen even de schade.”