Menu Sluiten

Assen kan gratis naar DNK

Het theater van DNK viert op 17, 18 en 19 september dat zij haar deuren weer mag openen. De DNK heeft hiervoor een feestelijk openingsweekend gepland met meerdere voorstellingen en concerten voor jong en oud om bij te wonen. Omdat het theater het afgelopen jaar amper open is geweest, kunnen alle inwoners van Assen twee vrijkaarten per huishouden reserveren voor een voorstelling naar keuze tijdens dit openingsweekend.

Foto © Omroep Assen

DNK lanceert deze actie, gefinancierd door sponsorgeld, om alle inwoners uit Assen en de regio uit te nodigen om samen het theaterseizoen af te trappen. Een mooie manier om het vaste publiek te bedanken voor alle steunbetuigingen de afgelopen periode, maar ook om nieuwe bezoekers uit te nodigen en kennis te laten maken met ‘hun’ theater.

Programma tijdens het openingsweekend
Op vrijdag 17 september trapt het Noord Nederlands Orkest voor de klassieke liefhebber om 20.00 uur af met het Openingsconcert ‘Twee gezichten van Rusland’.

Voor de kinderen is op zaterdag 18 en zondag 19 september om 13.30 uur de voorstelling ‘Heb je mijn zusje gezien’ (2,5+) van Hoge Fronten: Sarah Jonker en Joke van Leeuwen te zien. Deze voorstelling is onderdeel van het jeugdtheaterfestival Art of Wonder.

Zaterdagavond 18 september staat in het teken van twee Noordelijke talenten. Erwin de Vries en ISZA (Isa Zwart) staan samen om 20.00 uur in een double-bill programma op de bühne.

Het weekend wordt op zondag 19 september om 15.00 uur afgesloten met een concert van het Noordpool Orkest. Samen met Elske DeWall en Jim van der Zee zullen zij de iconische titelsongs van James Bond ten gehore brengen.

Voorwaarden en maatregelen
Iedereen kan voor een voorstelling naar keuze tijdens dit openingsweekend maximaal twee vrijkaarten reserveren. Om zoveel mogelijk bezoekers welkom te kunnen heten, is het niet mogelijk om extra kaarten bij te boeken. Meer informatie over het programma en de voorwaarden is te vinden op www.dnk.nl/mooier.

De DNK blijft alert en alle maatregelen zijn getroffen om zowel de veiligheid van de bezoekers als die van de medewerkers te waarborgen. Zie www.dnk.nl/corona voor actuele informatie over de maatregelen bij DNK.