Menu Sluiten

Alfa-college opent deuren voor studiekiezers

Het Alfa-college Sport en Bewegen opent op 13, 14 en 15 april de deuren voor rondleidingen op afspraak. Dit bezoek is bedoeld voor leerlingen die voor 1 mei nog een opleidingskeuze moeten maken én scholieren die al gekozen hebben, maar de schoollocatie graag nog fysiek willen bekijken. Het proeven van sfeer en persoonlijk kennismaken zijn voor jongeren belangrijk bij het maken van een studiekeuze. Dit om een gevoel te krijgen bij de school, docenten en studenten. De rondleidingen bij het Alfa-college vinden plaats in kleine groepen en worden volgens de huidige coronamaatregelen georganiseerd. Leerlingen mogen één extra persoon meenemen.

Geïnteresseerden voor een rondleiding op het Alfa-college in Assen schrijven zich in voor een tijdslot per locatie via alfa-college.nl/sfeerproeven. De bezoekers krijgen onder andere verschillende lokalen, praktijkruimtes en het schoolrestaurant te zien. Het Alfa-college heeft meerdere onderwijslocaties en zodoende is het ook mogelijk om meer dan één locatie te bezoeken.

Foto © Aangeleverde foto

Over het Alfa-college

Het Alfa-college is een christelijk ROC met vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen en Hardenberg. Binnen het Alfa-college leiden we onze circa 15000 studenten op tot mensen die weten wie ze zijn, tot goede burgers en tot goede vakmensen. We stimuleren onze studenten en medewerkers om samen met onze regionale partners een bijdrage te leveren aan een uitdagende leeromgeving, een sterke regio en een duurzame en rechtvaardige wereld. Je kunt bij ons terecht voor een mbo-opleiding, educatief traject, een bedrijfsopleiding, cursus of maatwerk.