Menu Sluiten

20 April Blackbird bij Nijend24

Rauwe, vintage gitaarsounds en filmische western strijkers worden gecombineerd met een stem waarin folk en soul doorklinken en die in de verte doet denken aan Nancy Sinatra.

Foto © Aangeleverde foto

Blackbird schrijft liedjes die gaan over het vieren van het leven, keuzestress, de zoektocht naar geluk en vrijheid en hoe we daar soms in verdwalen. Nostalgische songs om tijdens een mooie zomernacht op door te dansen en de volgende ochtend het eerste vliegtuig naar een ver oord te nemen, of om keihard in je cabrio te draaien met je haren in de wind op weg naar de zee.

Haar doortastende en zuivere stem, en aanstekelijke presence maken haar een genot om te zien op te treden. Blackbird werd na de release van Wicked Song uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam en maar liefst twee van haar singles werden benoemd tot NPO Radio 2 Top Song.

Ook maakte ze in de zomer van 2019 furore op Pinkpop en Tuckerville.

Nijend24 verzorgt iedere dinsdagavond een 1,5 Meter Sessie die wordt uitgezonden via de sociale media. De uitzending begint om 20:30 uur.

We vragen aan de kijkers een kleine vrijwillige donatie. 100% gaat door naar de artiesten. Nijend24 organiseert dit belangeloos en zonder subsidie.

De volledige agenda van de concerten en de uitzend linkjes zijn te vinden op de website van Nijend24.nl.