Gladheid verstoort de dienstverlening van de gemeente Assen

Vanwege de extreme gladheid is besloten dat het stadhuis op 5 januari om 16.00 uur dicht gaat. De dag erna gaat het op zijn vroegst om 10.00 uur open voor publiek. Het telefonisch service centrum is dan ook niet bereikbaar. Deze maatregelen zijn genomen in verband met de veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Als er een weeralarm geldt met code rood, dan blijft het stadhuis langer dicht voor bezoekers. Inwoners van wie de afspraak om deze reden niet doorgaat, kunnen een telefoontje van de gemeente verwachten om de afspraak te verzetten.

Afvalinzameling
Op 5 januari haalt de gemeente definitief geen afval op. Het is zeer twijfelachtig of de inzameling de dag erna wel doorgaat omdat het met name in woonbuurten erg glad is. Het besluit hiervoor wordt woensdagmorgen genomen. Voor de GFT containers geldt dat de inzameling twee weken later gebeurt. Actuele informatie over de afvalinzameling verspreidt de gemeente via de afvalapp, twitter en de gemeentelijke website.

Milieupark
Eerder op 5 januari besloot de gemeente al het milieupark te sluiten vanwege de extreme gladheid. Het advies aan inwoners is om voor vertrek naar het milieupark even op de website te kijken of het weer open is.

Sporthallen
De gemeentelijke sporthallen blijven dicht zolang de scholen dicht zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.