Zomerfestival voor kids in Winkelcentrum Kloosterveste

Op zaterdag 13 juli wordt de eerste editie van het Zomerfestival Kloosterveste georganiseerd. Een gezellige middag ter voorbereiding op de zomervakantie, speciaal voor kinderen en ouders.

Foto © Aangeleverde foto

Dagcamping Kloosterveen
Kinderen kunnen alvast kennis maken met de typische campingsfeer die ze tegenkomen op de Franse, Spaanse, Italiaanse en Kroatische campings. Tentjes, parasols, een vouwwagen en misschien zelfs een caravan of camper! Wat te denken van het animatieteam, dat altijd voor een feestje zorgt en leuke dingen organiseert?
Natuurlijk mogen de niet-te-missen ‘campingsporten’ niet ontbreken en is er genoeg ruimte voor een hapje en drankje. Kinderen kunnen genieten van leuke muziek, kindercocktails en er is gratis ranja. Verder is er een goed gevuld podium- en activiteitenprogramma, een zomeruitverkoop en voor de echte speurneuzen een leerzame speurtocht.

Theatervoorstelling
Ook is er een speciale theatervoorstelling die wordt verzorgd door creatief productiebedrijf ‘van Straat tot Laan’, met de titel ‘De Campingavonturen van de Fam. van Streek’. Het belooft een leuke vakantie te worden, totdat langzaam alles in de soep loopt. Vader wil maar doorwerken, Elsje vindt alles stom, Moeder raakt in paniek en tot overmaat van ramp raakt de familie dan ook nog kleine Bram kwijt. Als dat maar goed komt? Help jij de familie mee Bram te zoeken?
Een interactieve theaterbeleving voor jong en oud!

Foto © Aangeleverde foto

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.