Zaterdagmiddag 8 juni ontvangst van de KiKaRow roeiboot “De Vin” door Marco Out

Op 13 april is in Uithoorn het Rondje Nederland van de stichting KiKaRow gestart en na 17 dagen en circa 700 km roeien komen de roeiers op 8 juni in Assen.

Vanuit de richting Smilde arriveren de KIKa-boten rond 14.15 uur aan het begin van de vaart waar ze worden opgewacht door roeiers van de Asserroeiclub en de gemeente Assen. Gezamenlijk roeien ze dan naar de kop van de vaart waar de Italiaanse brug in volle glorie staat en worden verwelkomd door de burgemeester van Assen, Marco Out. Vertegenwoordigers van de ARC zullen daarbij ook de cheque met de opbrengst van alle activiteiten, die de afgelopen maanden zijn georganiseerd, overhandigen.

Foto © Aangeleverde foto

U bent allen van harte welkom om de KiKaRow roeiers een warm onthaal te geven in Assen op zaterdag 8 juni rond 15.00 uur aan de kop van de vaart of tijdens het roeitraject door Assen! Kom moedig ze aan!

Zondag 9 juni zal de KiKaRow vloot onze stad rond 11.00 uur verlaten en gaat de reis verder. Er zullen dan ook een aantal roeiers uit Assen in “De Vin” mee roeien naar Groningen.

KiKaRow is een roei evenement, waarbij ex-kankerpatiënten samen met ervaren roeiers 14 weekenden lang in totaal ruim 1400 km door Nederland roeien om geld in te zamelen voor “LATER”! Dit is een project dat geld inzamelt voor het Prinses Máxima Centrum te Utrecht dat onderzoek wil doen naar de gevolgen van de behandelingen bij kinderkanker. Doel is om straks nadelige gevolgen van de ondergane behandeling tegen de kanker daarna preventief kan worden behandeld zodat ook deze ‘overlevers’ blij en gezond een menswaardige leeftijd kunnen bereiken.

De teller “ARC voor Later” staat op 24 mei 2019 op € 4050. Daar zijn we nog niet tevreden mee en vragen daarom uw hulp in de sprint naar 9 juni. Doet u mee? Kom dan zaterdagmiddag 8 juni de roeiers samen met onze burgermeester verwelkomen aan en doneer? U kunt een financiële bijdrage geven door de deelnemende roeiers uit Assen te sponsoren via https://kikarow.vooreenander.nl/verenigingen/arc-voor-later

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.