Word techwijs bij open dag Resato Assen

Nederland wordt van 20 tot en met 25 mei een week lang ‘techwijs’ gemaakt tijdens de 8e editie van de Dutch Technology Week. In Noord-Nederland doet hightechbedrijf Resato International in Assen op zaterdag 25 mei vanaf 13.00 uur haar deuren open voor publiek.

Foto © Aangeleverde foto

Resato is onderdeel van Innovatiecluster Drachten, een samenwerking van 19 hightechbedrijven in Groningen, Fryslân en Drenthe. Samen werken deze bedrijven aan oplossingen voor de toekomst. Tijdens speciale factorytours kun je bij Resato zien hoe je waterstof kunt gebruiken als brandstof voor je auto. Voor wie techniek zélf wil ervaren is er de hightech playground waar alle bedrijven van Innovatiecluster Drachten hun kijk op de toekomst presenteren.

Techniek is dé oplosser van talloze maatschappelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, betaalbare zorg en ons vervoer in de toekomst. Innovatiecluster Drachten brengt samen met ondernemersorganisatie voor de technologische industrie FME brengt en de Dutch Technology Week techniek onder de aandacht. Iedereen kan deze week techniekbedrijven bezoeken en meedoen aan speciale evenementen.

Programma
25 mei

13.00 uur –
start open dag Resato International, Duitslandlaan 1 Assen,

met activiteiten, rondleidingen en
presentaties voor jong en oud:

  • factorytours elke 30 minuten
  • techno playground met alle bedrijven van
    Innovatiecluster Drachten
  • alles over waterstof als brandstof voor de
    toekomst
  • presentatie van noordelijke technostarters.

17.00 uur –
Einde.

Kijk ook op www.icdrachten.nl/dutch-technology-week-2019

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.