Word ook een Hersenheld

1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen, want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal.

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in voor betere patiëntenzorg.

Foto (c) Aangeleverde foto

In de week van 27 januari t/m 1 februari gaan er weer heel veel collectanten de straat op om geld in te zamelen. Al deze collectanten zijn onze Hersenhelden, want hoe meer collectebussen onderweg hoe meer opbrengst en dat betekent meer onderzoek en voorlichting. Word ook een Hersenheld en maak van je wandelingetje een heldendaad. Elke voordeur is een kans….we kunnen jouw hulp in je eigen buurt goed gebruiken. Aanmelden kan via www.hersenstichting.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.