Menu Sluiten

Woldsafari met de boswachter door Nationaal Park Drents-Friese Wold

Het Drents-Friese Wold, een groots natuurgebied waar je de wilde natuur kan beleven! Kom op zaterdag 29 februari naar het Boswachterslab in Buitencentrum Drents-Friese Wold en ga samen met de boswachter op pad.

Ga samen met de boswachter van Staatsbosbeheer op ontdekkingstocht door de wilde natuur van het Drents-Friese Wold. Hij kent de mooiste plekken in dit gebied en legt je uit hoe Staatsbosbeheer een aantrekkelijker natuurgebied gaat realiseren. Na afloop staat er een kop koffie of thee voor je klaar en houdt de boswachter spreekuur. Je mag hem dan al je vragen stellen…Je mag dan ook nog virtueel met één van onze boswachters op pad via een VR bril, ontdek een dassenburcht, de Kale duinen of vlieg mee met de zwarte specht.

Foto (c) Susanne Satijn

Het Nationaal Park het Drents-Friese Wold is een groots en ruig natuurgebied. Groots in schoonheid en natuurlijkheid. De natuur mag hier zoveel mogelijk haar gang gaan. Nu werken we nog aan meer variatie in een aangelegd productiebos. We werken voor een natuurlijk en gevarieerd bos. Een bos aantrekkelijker voor dieren, planten en mensen.

Datum: zaterdag 29 februari 2020

Tijd: 13.30 – 15.30 uur

Start: Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha.

kosten: € 7,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar 5,00)

Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

Voor meer informatie en overige activiteiten kun je kijken op www.staatsbosbeheer.nl/DrentsFrieseWold

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.