Menu Sluiten

WINTERS WINKELEN IN MERCURIUSCENTRUM!

In december kun je in Assen Winters Winkelen. Bezoekers van het Mercuriuscentrum en winkelcentrum Triade maken van maandag 7 december 2020 tot en met zaterdag 9 januari 2021 bij iedere aankoop kans op leuke prijzen!

Foto © Aangeleverde foto

Ook in deze tijd, kun je feestinkopen op een veilige manier doen in het Mercuriuscentrum. Om bezoekers aan te moedigen verspreid te shoppen en ze tegelijkertijd te bedanken voor hun lokale aankoop, ontvangen ze bij aankopen vanaf €10,- een envelop. In deze envelop kunnen ze wellicht zelfs een Golden Ticket vinden! Dit Golden Ticket bevat een mooie prijs in de vorm van een cadeaubon van één van de ondernemers uit het Mercuriuscentrum en winkelcentrum Triade. Er zijn 100 prijzen verstopt, variëren van €5,- tot €50,-. Shop jij in het Mercuriuscentrum en vind je het Golden Ticket?!

Over Mercuriuscentrum
Mercuriuscentrum is een winkelcentrum in de binnenstad in Assen met een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt er verschillende winkels voor telecom, beauty, fashion, sport & design. Daarnaast kun je er ook heerlijk koffie drinken, lunchen en dineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.