Menu Sluiten

Winterfeest Leger des Heils; een warm samenzijn voor wijkbewoners

Op 13 december organiseert Leger des Heils in samenwerking met Mijn Buurt Assen een winterfeest voor alle buurtbewoners van de wijk Lariks in Assen. Met het evenement willen ze mensen samenbrengen om elkaar te leren kennen. Het winterfeest vindt plaats op het terrein van het Leger des Heils aan de Maria in Campislaan 257 van 15.00-18.00. Alle buurtbewoners zijn welkom en het evenement is gratis.

“Voor veel mensen zijn de feestdagen een lastige of drukke tijd. In deze periode voelen mensen zich sneller alleen, voelen ze teleurstelling of is er het gemis van een dierbare. Bovendien kunnen veel mensen in deze tijd van het jaar wel een extraatje gebruiken.” Aldus Marijn Oostveen van de opvang van het Leger des Heils in Assen.

Foto (c) Leger des Heils

Oliebollen, springkussen en live muziek
Ook diverse professionals zullen dit jaar een hele andere rol aannemen dan zij gewend zijn. Personeel van het Leger des Heils en collega’s van Vaart Welzijn zullen, samen met bewoners van het Leger des Heils, achter de marktkramen gaan staan om u te voorzien van diverse warme dranken en eten. Wijkbewoners kunnen genieten van live-muziek, de welbekende soepfiets, oliebollen en nog veel meer. Verder kunnen bezoekers van jong tot oud hun creativiteit kwijt bij het maken van kerststukjes. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo is er een springkussen, een ballonnenkunstenaar en is er een knutseltafel.

Mijn Buurt Assen
Het evenement wordt grotendeels mogelijk gemaakt door Mijn Buurt Assen. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Assen, woningcorporatie Actium en Vaart Welzijn. Mijn Buurt Assen is bedoeld om buurtinitiatieven te stimuleren en faciliteren. Van de speeltuin opknappen tot een buurtfeest of –markt: er zijn projecten vóór iedereen, dóór iedereen. Als u als inwoner ook een initiatief heeft, kijk eens op de website www.mijnbuurtassen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.