Menu Sluiten

Winkelcentrum Marsdijk ‘opent’ haar nieuwe deuren

De verbouwingen zijn klaar, het nieuwe logo en de website zijn af en het winkelrijk wordt omgedoopt tot Winkelcentrum Marsdijk. Deze week ‘heropent’ het vernieuwde winkelcentrum met een aantal in deze tijd passende heropeningsacties.

Foto (c) Aangeleverde foto

Nadat de Jumbo in januari een compleet nieuw uiterlijk kreeg en de Lidl na een verbouwing en vergroting afgelopen week ook heropend werd, is het plaatje compleet in Winkelcentrum Marsdijk. Naast aanpassingen aan het gebouw, heeft het winkelcentrum ook een frisse nieuwe huisstijl gekregen, waaronder een nieuw logo en een nieuwe website. Het logo wer maandag op de Facebook en Instagram pagina van het winkelcentrum onthuld en de website is dan te vinden via www.winkelcentrummarsdijk.nl .

“Het is een rare tijd op dit moment. Gelukkig hebben we geen leegstand in ons winkelcentrum, maar alleen daarmee red je het niet. Ik ben blij dat we met z’n allen op verschillende manieren investeren in de toekomst, om nog lang prettig te kunnen winkelen in ons complete winkelcentrum.”, aldus Paul Albronda, voorzitter van de winkeliersvereniging.

Op het parkeerterrein aan de Kleuvenstee zijn bij de entrees de luifels verwijderd, is nieuwe verlichting aangebracht en wordt ook het nieuwe logo geplaatst. Het plein is voorzien van lichtkoepels die voor meer daglichttoetreding zorgen en de muren zijn in fris wit geschilderd. Op het plein zelf zijn er banken en plantenbakken geplaatst.

De herbouw wordt gevierd door middel van een aantal coronaproof heropeningsacties vanaf gisteren t/m 23 december. Zo maken de bezoekers van het winkelcentrum kans op mooie cadeaus van de ondernemers door mee te doen met de spaaractie, waarbij er drie kassabonnen van verschillende winkels kunnen worden ingeleverd. Ook kun je via de Facebookpagina van het winkelcentrum een geliefde aandragen die je 1,5 meter chocolade gunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.