Menu Sluiten

Winkelcentrum Marsdijk hervat haar heropeningsacties

Het nieuwe Marsdijk is al bijna een half jaar geopend, maar door de restricties van eind 2020 en begin 2021 zijn de heropeningsacties destijds gestopt. Tot nu. Vanaf 1 juni 2021 is het weer tijd om te draad op te pakken en kunnen consumenten sparen voor mooie cadeaus van de ondernemers.

Het is een bewogen start van het nieuwe jaar: Net na de heropening van winkelcentrum Marsdijk kregen ondernemers te maken met nieuwe COVID-19 restricties. Zo moesten niet-essentiële winkels de deuren sluiten en waren feestelijke activiteiten niet gepast. Reden genoeg om de festiviteiten rondom de heropening te staken, vonden de ondernemers van Marsdijk.

Winkelcentrum Marsdijk Foto © Aangeleverde foto

“We kunnen geen feest gaan vieren als er ontzettend veel mensen ziek worden, ondernemers verplicht hun deuren moeten sluiten en heel Nederland een vuist moet maken tegen het Coronavirus.”, aldus Paul Albronda, voorzitter van de winkeliersvereniging.

De meeste restricties zijn inmiddels verdwenen en de winkels mogen weer klanten ontvangen. Redenen om te kiezen voor een voortzetting van de heropeningsacties.

Vanaf 1 juni aanstaande kunnen de consumenten van Marsdijk weer mee doen met de spaaractie. Bij de inlevering van drie kassabonnen van verschillende winkels in de speciale ‘spaaractie-envelop’, maken de deelnemers elke week kans op mooie cadeaus. Daarnaast worden ook weer nieuwe ondernemersverhalen gepubliceerd. Elke week verschijnen er twee verhalen op de Facebookpagina van Winkelcentrum Marsdijk (@winkelcentrummarsdijk). De actie loopt tot 3 juli 2021.