Menu Sluiten

Win jij een huiskamerconcert van Niels Geusebroek voor jouw Vader op Vaderdag?

Na een sluiting van 7½ maand voor het theater heeft DNK afgelopen week haar deuren opnieuw geopend voor bezoekers. Deze heropening is fantastisch en na een lange periode van sluiting zijn bezoekers niet alleen weer welkom bij DNK, maar zoeken we inwoners van Assen en omgeving ook op met een bijzonder concert. Nu kan men een intiem huiskamerconcert van Niels Geusebroek winnen door deel te nemen aan de Vaderdagactie van DNK. Op 20 juni (Vaderdag) zal Niels in intieme maar veilige setting een concert geven in de huiskamer van de winnaar.

Foto © Archief

“Wij hebben ons publiek ontzettend gemist en hopen met deze actie weer verbinding te maken met onze bezoekers en zo betekenis te geven aan de rol van DNK voor de inwoners van Assen (en omgeving)” aldus Marketing Manager Irene van der Molen Rinsma van DNK. Op 9 juni gaat de Vaderdagactie van start op de social media kanalen Facebook en Instagram van DNK. De enige voorwaarde voor deelname is door aan te geven waarom jouw Vader dit huiskamerconcert verdient. Op vrijdag 18 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Twee dagen later, op Vaderdag, vindt het intieme concert plaats in de huiskamer van de winnaar. Het akoestische concert is bedoeld voor één gezin en hierbij zijn twee gasten welkom.

Niels Geusebroek
Bij Niels Geusebroek komt de muziek recht uit het hart, weten we van zijn albums ‘Lines’ (2013) – met de nummer 1-hit ‘Take Your Time Girl’ – en ‘Wildfire’ uit 2016. Het was een tijdje rustig rond Niels, om goede redenen: hij besloot meer tijd met zijn kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is veel nieuw werk, wat in 2021 en 2022 zal worden uitgebracht.

Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in een huiskamer. Dat belooft een prachtige Vaderdag te worden!

Meer informatie en tips zijn te vinden via dnk.nl/vaderdag
Voor kinderen tot 10 jaar is er een kleurplaat te downloaden, welke t/m 20 juni opgestuurd of ingeleverd kan worden bij DNK. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.