Menu Sluiten

WijnSpijs Wandeling Assen

De WijnSpijs Wandeling in Assen staat weer in de agenda! Op zondagmiddag 1 maart gaan wij samen met vijf enthousiaste restaurateurs, er weer een gezellige dag van maken.

Elk restaurant staat voor je klaar om de mooiste en lekkerste wijn-spijs combinatie te serveren en je een onvergetelijke dag te laten bezorgen! Ga er samen op uit met je vrienden, familie of collega’s en ontdek Assen tijdens een culinaire middag.

Foto (c) Aangeleverde foto

Restaurants

Brasserie 21

Touché

Liff

t Wapen

De Heeren Hofsteenge

Benieuwd naar meer WijnSpijs Wandelingen? Bij ons op de website kun je alle wandelingen vinden! Ook kun je hier je tickets kopen voor de WijnSPijs Wandeling.

>>>Klik hier voor meer info

WijnSpijs Wandeling

Tussen 12:00 en 17:00 uur wandelen WijnSpijs Wandelaars op eigen gelegenheid met behulp van de WijnSpijs app een persoonlijke route door de stad. Bij elk restaurant wordt een heerlijke wijn-spijs combinatie voor ze gemaakt! Zeker de moeite waard om de restaurants van Assen te leren kennen.

De kaarten voor deze culinaire zondagmiddag zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar. De kaartverkoop sluit vrijdagavond 28 februari om 20 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.