Menu Sluiten

Wijkcentrum DE COMPONIST ontvangt € 9.500,00 van het ORANJE FONDS

Met steun van het Oranje Fonds is het wijkcentrum De Componist in het Noorderpark in Assen mogelijk gemaakt om de zalen te kunnen voorzien van klimaatbeheersing units. De klimaatbeheersing is nodig, omdat de temperatuur in De Componist in de zomer te warm en in het najaar en winter te koud werd ervaren door de gebruikers. 

Ook het gehele ventilatiesysteem is nu goed afgestemd op deze klimaatbeheersing. Zeker nu in deze Coronatijd kunnen we maximaal ventileren en toch een goede temperatuur garanderen. Nu kunnen onze gasten in een nog fijnere omgeving, het hele jaar door,  hun activiteiten uitvoeren.

Foto (c) Aangeleverde foto

Het Oranje Fonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met € 27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willen-Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.