Menu Sluiten

Welk huis verdient de titel ‘Duurzaamste Huis van Drenthe’?

Inwoners kunnen stemmen op provinciale publieksprijs

Het publiek kan van 22 september tot 6 oktober stemmen op haar favoriete duurzame huis van provincie Drenthe. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun energiezuinige huis. De Drentse deelnemers aan de verkiezing vertellen graag hun verhaal om anderen te inspireren ook duurzame stappen te zetten. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Drenthe.

Foto (c)
Nationale Duurzame Huizen Route

De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing in samenwerking met onder meer provincie Drenthe om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.

Op 7 oktober wordt de provinciewinnaar bekendgemaakt. Deze ontvangt een waardecheque van 500 euro en neemt het van 10 tot 17 november op tegen de winnaars uit de provincies Fryslân, Gelderland en Zeeland. Naast de publieksverkiezing vindt er ook een landelijke juryverkiezing plaats.

Meer informatie en stemmen: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/drenthe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.