Vredestein Super Car Sunday op TT Circuit Assen

Vredestein Super Car Sunday vindt ook in 2019 maar liefst twee keer plaats. Zondag 9 juni is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En op 29 september komt er ook dit jaar weer een editie op het Circuit Zandvoort.

Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meest bijzonder exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit.Je kunt weer honderden exclusieve auto’s op de paddocks en op het circuit verwachten. Met de dragraces, de hotlaps, een rev battle en nog veel meer.

Foto ©
Mick Kok

Super Car Sunday is een inititief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee.

Dee meeste aandacht natuurlijk uit naar de merken als Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal supercars verwachten. Welke auto’s te verwachten zijn wordt in de weken voor het evenement bekend gemaakt op de website en de social mediapagina’s.

Tracktime
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Tracktime sessies!

Super Car Dragraces
Tijdens de Supercar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Tickets voor het evenement (inclusief Paddock Porsche) kosten €25,- aan de deur of in de online shop op de dag van het evenement. In de voorverkoop kosten tickets €20,-, tot 2 weken voor het evenement. In de laatste 2 weken voor het evenement, kost een entreeticket €22,50. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 12 jaar krijgen voor €10,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €6,- in de voorverkoop. Ter plaatse kost een parkeerkaart €8,-.

Eigenaren van Supercars en/of Performance cars kunnen zich via de website aanmelden voor een paddockplaats en krijgen dan informatie over de verschillende mogelijkheden voor deelname

Meer informatie via: info@402automotive.com of 088-0402402. Meer informatie over het evenement is te vinden via http://www.supercarsunday.nl/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.