Menu Sluiten

Vraag en aanbod bij elkaar brengen om lege binnenstad te verslaan

Assen helpt ondernemers! Nu veel ondernemers worden getroffen door de gevolgen van het Coronavirus werken Vaart in Assen en Ondernemend Assen samen om alle ondernemers in Assen te helpen.

Vaart in Assen biedt in samenwerking met reclamebureau DRP ondernemers het platform www.ditisassen.nl/samenvoorassen aan. En vandaag lanceert Ondernemend Assen het platform Assen Helpt www.assenhelpt.nl.

Samen voor Assen     Onder de campagne Samen voor Assen kunnen horeca- en retail ondernemers hun initiatief of aanbod kwijt en worden deze zichtbaar gemaakt voor inwoners van Assen. Vaart in Assen regisseur Kjeld Vosjan, “Omdat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is de binnenstad leeg. Met Samen voor Assen kunnen inwoners toch hun lokale ondernemers vinden en van hun diensten en aanbod gebruik maken. Goed voor de inwoners én goed voor de ondernemers in deze crisistijd.”

Assen helpt     Het platform www.assenhelpt.nl biedt de mogelijkheid om vraag en aanbod zichtbaar te maken. “We hebben ons afgevraagd hoe wij onze leden, maar eigenlijk alle ondernemers in Assen, kunnen helpen. Assenhelpt.nl biedt de mogelijkheid om heel gemakkelijk een vraag uit te zetten of een aanbod te doen waar een collega ondernemer op kan reageren,” zegt Kor IJszenga voorzitter Ondernemend Assen. “Het kunnen de meest uiteenlopende vragen zijn. En dat geldt ook voor het aanbod. Stel dat iemand een busje beschikbaar heeft, dan kan iemand die bijvoorbeeld medicijnen wil gaan rondbrengen daar erg mee geholpen zijn. Of een zzp’er die zijn expertise aanbiedt om een collega ondernemer te helpen. Het kan allemaal op www.assenhelpt.nl.”

De gemeente Assen heeft op haar website ook alle informatie voor ondernemers gebundeld op:

https://www.assen.nl/meest-gevraagd-coronavirusjondersteuning-voor-ondernemers

en is blij met de initiatieven die nu ontstaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.