Voorjaarsmarkt Assen met meer dan 100 standhouders

De traditionele Voorjaarsmarkt in het centrum van Assen wordt dit jaar georganiseerd op woensdag 1 mei van 10:00 tot 17:00 uur. Op deze markt zullen meer dan 100 standhouders staan die allerlei producten gaan verkopen. De markt wordt aangekleed met gezelligheid in de vorm van muziek. Wees welkom om lekker te shoppen!

Meivakantie     De meer dan 100 marktkooplieden bieden uiteenlopende producten aan zoals sieraden, tassen, riemen, kleding, schoenen, speelgoed, bloemen & planten en nog veel meer! Omdat het meivakantie is zijn er voor de kinderen een aantal activiteiten georganiseerd, zoals een draaimolen op het Koopmansplein en er zullen knutselactiviteiten georganiseerd worden op het Pomppleintje. Ook rijdt er een treintje door het Mercuriuscentrum.

Beurs voor jong en oud     De Ouder & Kind beurs zal dit jaar voor het eerst in ‘t Forum georganiseerd worden. De Ouder & Kind beurs is een beurs voor jong en oud met leuke workshops en kinderactiviteiten. Er zullen veel verschillende standhouders staan onder andere kindercoaching, kinderopvang, gastouderbureau, nagelstyliste, kinderkleding en er zal een fotograaf staan voor een mini fotoshoot.

Lekker shoppen     De markt zal op de volgende straten in het centrum van Assen plaatsvinden: Gedempte Singel, de Brinkstraat, Kruisstraat, ’t Forum, Koopmansplein, Triade, Ceresplein, Oudestraat en het Mercuriuscentrum.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.