Menu Sluiten

Volleybalvereniging Sudosa-Desto opent seizoen Corona-proof

Het (jeugd)volleybalseizoen 2020-2021 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 29 augustus a.s. Corona proof geopend in sporthal Olympus in Assen.

Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Moves Volley, Smashbal en Sudosa-Desto. I.v.m de Corona maatregelen zijn de leeftijdsgroepen gesplitst. De 6 t/m 9 jarigen hebben een programma van 9.00 tot 11.00 uur en de 10 t/m 12 jarigen van 11.30-13.30 uur.

Foto (c) Archief

Het begint voor de jongste groep om 9.00 uur in sporthal Olympus. Leuk om op deze dag kennis te maken met volleybal en de volleybal skills te testen. Fun staat voorop en vele cool moves vaardigheden komen aan bod: o.a. smashen, springen, mikken, serveren,een set-up geven en passen.Er zijn allemaal leuke en sportieve activiteiten. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op een gezonde snack. De toegang is gratis.

Ouders van de huidige mini-leden mogen het mini-feest niet bijwonen. Van kinderen die geen lid zijn mag er 1 ouder mee naar binnen. De info-stand wordt buiten voor de sporthal geplaatst. Tevens zijn er wedstrijdshirts te koop.

Mini –afdeling

Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Er volgen onder andere nog het oefentoernooi, Smashbaltoernooien voor jongens, het open 2 tegen 2 toernooi , het scholentoernooi en het ouder-kind toernooi. Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het traditionele mini-kampweekend en het slotfeest!

Informatie
Mail kantoor Sudosa-Desto: administratie@sudosa-desto.nl Website: https://www.sudosa-desto.nl/6-minis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.