Menu Sluiten

Vincent staakt mee en heeft op 30 en 31 januari Open Dagen

Het is niet te missen: 30 en 31 januari is er een landelijke onderwijsstaking. Voor scholengemeenschap CS Vincent van Gogh een bijzonder moment, want het zijn ook precies de open dagen voor de locaties in Assen: Lariks en Salland.


Foto (c) Aangeleverde foto

Alice Vellinga, Voorzitter College van Bestuur, vertelt waarom deze stakingsdagen zo belangrijk zijn: “CS Vincent van Gogh staat voor goed onderwijs. We wensen leerlingen kleine klassen, goede persoonlijke aandacht en een goede onderwijsontwikkeling toe. Dat zijn zaken waar we als Vincent voor staan, maar die ook altijd nog beter kunnen. We onderschrijven dat de werkdruk in het onderwijs hoog is en willen dat hier meer ruimte voor komt. Als leiding hebben we daarom besloten deze onderwijsstaking te ondersteunen. Dat we op deze stakingsdagen op beide locaties een Open Dag houden, is ook weer een unieke mogelijkheid. We willen alle belangstellenden dan ook uitnodigen om vooral langs te komen en de sfeer te komen proeven op onze school.”

Op het programma staan onder andere presentaties over het onderwijs op Vincent en vele leuke lessen, belevingen en activiteiten voor groep 8-leerlingen en hun ouders.

Adres locatie Salland: Salland 4, 9405 GM Assen
Adres locatie Lariks: Selma Lagerlöflaan 3, 9406 KB Assen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.