Menu Sluiten

VERTELCAFÉ Assen op 9 februari

Een reactie van een bezoeker afgelopen maand: Vertelcafe Assen – een ontdekking! Vandaag voor het eerst geweest en ga ik beslist vaker doen.

Op 9 februari komt Jan Prins vertellen over zijn nieuwste boek. Aangevuld door muziek en een mythisch verhaal door Jeanet Landman.

Foto (c) Aangeleverde foto

Searching Deer Jan Prins is een bekende Nederlandse sjamaan. Na een loopbaan als muziekdocent, verbonden aan de Stedelijke Muziekschool in Groningen,vond Prins de tijd om zijn jarenlange ervaringen in de spirituele wereld in boeken vast te leggen. Zijn nieuwste boek, De Opening van het Derde Oog, biedt een blik op alle facetten van wat we vaak als bovennatuurlijk beschouwen, maar in werkelijkheid voor iedereen toegankelijk kan zijn. Een sjamaan is zich bewust van de eenheid in alles en gebruikt zijn kennis om anderen te helpen.

Zo ertelt Liesbeth Duijf twee verhalen; een verhaal van de Russische schrijver Paustovski. En een verhaal naar aanleiding van het dagboek van haar vader, die in de oorlog in een jappenkamp verbleef.

Liesbeth Duijf is verhalenvertelster en heeft een poppentheater.

In het Vertelcafe van maart zullen meer oorlogs- en bevrijdingsverhalen te horen zijn.

Wilt u zelf een verhaal vertellen? Dat kan op het open podium. Graag wel even aanmelden!

Een plaats reserveren voor het Vertelcafé kan bij Jeanet Landman(verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), jestola@xs4all.nl 06 13590459

Op zondag 9 februari, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Adres: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen www.verhalenhoed.nl, www.podiumzuidhaege.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.