Menu Sluiten

Vertelcafe Assen met Ondanks Niks door Herman Kruize

Try out

Op 1 november is de voorstelling “Ondanks niks” te zien in Vertelcafé Assen in Podium Zuidhaege. ”Ondanks Niks” is de derde theatervoorstelling van verteller en theatermaker Herman Kruize.

De voorstelling wordt gespeeld in een zeer ruime zaal, waar iedereen op afstand een zitplaats kan vinden.

Herman Kruize Foto (c) Aangeleverde foto

Iets meer dan veertig jaar lang leeft het hoofdpersonage uit ”Ondanks Niks” een rustig, ietwat eentonig, bestaan. Elke dag is hetzelfde. Elke dag is gelijk. Dat had tot zijn laatste dag zo kunnen blijven. En dat was dan ergens ook wel weer best geweest. Zo gaat dat soms. Zo heb je dat. Tenzij er natuurlijk, van de ene op de andere dag, ineens zomaar een ander op je vaste bankje zit.

Een poëtische verhalenvoorstelling over een kleine breekbare wereld. Over illusies, verloren idealen, een onwaarschijnlijke vriendschap, ambitie of lak daaraan en ontsnappen uit zelfbedacht hokjes.

Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om met Herman van gedachten te wisselen over de voorstelling

Er is een dringend advies om een mondkapje te dragen als je je als bezoeker door de ruimte beweegt. Eenmaal op de tribune hoef je geen mondkapje te dragen. De artiesten hoeven tijdens de voorstellingen geen mondkapje op.
De horeca in een kunstencentrum als Podium Zuidhaege mag (gedeeltelijk) open blijven, maar de diensten worden wel beperkt. Je kunt aan de balie in de foyer alleen koffie, thee, frisdrank, chocolademelk oid afhalen en deze meenemen. In de foyer en in het theatercafe mogen geen consumpties meer worden gebruikt.

Datum : zondag 1 november, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom (contant).

Vooraf reserveren voor het Vertelcafé is noodzakelijk. Er is plek voor maximaal 30 bezoekers. Reserveren kan bij Jeanet Landman(verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), jestola@xs4all.nl 06 13590459

Adres: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen www.podiumzuidhaege.nl en www.verhalenhoed.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.