Menu Sluiten

VERTELCAFÉ Assen met Midwinterverhalen

Op zondag 13 december is er weer een Vertelcafé in Podium Zuidhaege, met een aantrekkelijk programma voor iedereen die er even uit wil op de zondagmiddag.

Het thema is dit keer ‘Midwinterverhalen’ ; hartverwarmende verhalen voor de koude en donkere dagen aan het eind van het jaar. Bij uitstek de tijd waarop de mensen elkaar van oudsher verhalen vertellen.
Deze keer treden voor u op de vertellers Blue van der Zwan, Janke Sinnema en Mietji Hully en als gastverteller Guillaume Christiaan Pool.

Guillaume Christiaan Pool Foto © Aangeleverde foto

Guillaume Christiaan Pool is een in Suriname geboren dichter, verteller en voordrachtskunstenaar. Jarenlang was hij actief in en rond zijn woonplaats Haren; later ook meer en meer in Suriname, zoals met de Stichting Bukutori. Guillaume woont in de winter altijd in Suriname, maar dat was dit jaar niet mogelijk. Het is fijn dat hij daarom nu wel in het Vertelcafe langs kan komen.

Het Vertelcafe vindt plaats in de ruime Keuningszaal van Podium Zuidhaege en biedt plaats aan max. 30 personen. Een verhalenverteller heeft weinig nodig om een voorstelling neer te zetten. Daarom kan het ook in deze periode prima doorgang vinden. En de organisatie van het Vertelcafe merkt dat het publiek behoefte heeft er even uit te gaan. “we zijn steeds volgeboekt” aldus Jeanet Landman. “en er is zo’n verscheidenheid aan verhalen en vertellers, dat het nooit saai wordt”.

Het is verplicht om een mondkapje te dragen als u zich als bezoeker door de ruimte beweegt. Eenmaal op de tribune hoeft u geen mondkapje te dragen.
De horeca in een kunstencentrum als Podium Zuidhaege mag (gedeeltelijk) open blijven, maar de diensten zijn wel beperkt. U kunt aan de balie in de foyer koffie, thee, frisdrank of chocolademelk kopen en dit meenemen naar de zaal. In de foyer en in het theatercafé mogen geen consumpties meer worden gebruikt.

Datum : zondag 13 december, aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom (contant). Vooraf reserveren voor het Vertelcafé is noodzakelijk. Er is plek voor maximaal 30 bezoekers.

Reserveren kan bij Jeanet Landman (verhalenvertelster en organisatie Vertelcafé), jestola@xs4all.nl 06 13590459

Adres: Podium Zuidhaege, Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen www.podiumzuidhaege.nl en www.verhalenhoed.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.