Menu Sluiten

Verrassend netwerken met bedrijven en organisaties tijdens de Beursvloer

Dinsdag 8 december vindt de eerste online editie plaats van de Beursvloer. Initiatiefnemers zijn AssenvoorAssen, Ondernemend Assen en gemeente Assen en zij zijn van mening dat netwerken en met gesloten beurs matches sluiten tussen bedrijven en organisaties een goede afsluiting van het jaar is.

De twee voorzitters, Kor IJszenga – Ondernemend Assen, en Willem Hulshof – AssenvoorAssen. Foto © Aangeleverde foto

‘Het is fijn en belangrijk om in contact te blijven met onze achterban en in deze Coronatijd is het ontmoeten van bekende en nieuwe mensen en bedrijven vaak helemaal niet aan de orde en daar wilden wij graag verandering in brengen’ aldus Willem Hulshof, voorzitter van AssenvoorAssen. Kor IJszenga, voorzitter van Ondernemend Assen, kijkt uit naar het evenement: ‘het is een mooie manier om mensen te ontmoeten die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt, maar met wie vaak mooie resultaten gerealiseerd kunnen worden. Bedrijven hebben vaak materialen over of kennis en expertise in huis waar maatschappelijke organisaties veelal naar op zoek zijn. De organisaties beschikken daarnaast niet over de financiële middelen om dit zelf te kunnen aanschaffen en zo ontstaat er een mooie win-winsituatie. De bedrijven laten zien dat zij maatschappelijk betrokken zijn en de organisaties kunnen door met het goede werk dat zij doen’. ‘De mooiste matches zijn al ontstaan’ vult Hulshof aan: ‘zo heeft een school spelborden gemaakt voor een zorginstelling met materialen dat door een bouwbedrijf ter beschikking is gesteld. Voor de leerlingen een mooie uitdaging, de ouderen in de zorginstellingen blij, omdat ze nu allemaal het spel kunnen spelen en het bouwbedrijf laat de maatschappelijke betrokkenheid zien’.

Gesloten portemonnee
De Beursvloer vindt normaal gesproken plaats op het podium van de Nieuwe Kolk. Vanwege Corona wordt het evenement nu volledig online georganiseerd en dat betekent dat deelnemers thuis of vanaf het werk vanachter de computer mee kunnen doen. Het programma start om 16.30 uur en is rond 18.00 uur afgelopen. Online gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek om te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Alles kan en mag gevraagd worden behalve geld of sponsoring. Alle matches worden dus met gesloten portemonnee gemaakt, waarbij over en weer afspraken worden gemaakt en beide partijen dus iets geven en ontvangen. Aanmelden voor dit leuke evenement kan via: www.asseruitdaging.nl/beursvloer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.